16. Ιουνίου 2019

Υποτροφίες από την ΕΒΟΛ σε φοιτητές του νομού Μαγνησίας

Μέχρι 13 Οκτωβρίου οι αιτήσεις για υποτροφίες

Ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Βόλου, λαμβάνοντας υπόψη το γεγονός ότι οι υποβληθείσες αιτήσεις για χορήγηση υποτροφιών σε 15 φοιτητές και για 9 μήνες με ποσό 400€ μηνιαίως, δεν τηρούν όλες τις ελάχιστες προϋποθέσεις, όπως αυτές έχουν οριστεί από την επιτροπή αξιολόγησης, αποφάσισε να δώσει το δικαίωμα σε όλους τους φοιτητές του Νομού Μαγνησίας, που σπουδάζουν εκτός του Θεσσαλικού χώρου και επιθυμούν να υποβάλλουν αίτηση, συνοδευόμενη από τα κατωτέρω δικαιολογητικά:

Των γονέων
  1. ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ 2017
  2. Ε1,Ε2, Ε3,Ε9 του 2017

(Σε περίπτωση διαζευγμένων γονέων τα παραπάνω έντυπα θα πρέπει να υποβληθούν και για τους δύο γονείς)

Του αιτούντα
  1. ΑΙΤΗΣΗ
  2. ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ
  3. ΒΕΒΑΙΩΣΗ Α.Φ.Μ.
  4. ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΜΟΝΙΜΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ
  5. ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΣΧΟΛΗΣ
  6. ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΜΕΡΙΔΑΣ

Απαραίτητη προϋπόθεση, προκειμένου να γίνει δεκτή η αίτησή τους για αξιολόγηση, είναι το εισόδημα των γονέων τους να μην υπερβαίνει το ποσό των 10.000 ευρώ.

Οι αιτήσεις μαζί με τα δικαιολογητικά θα υποβάλλονται στα γραφεία του Αγροτικού Συνεταιρισμού Βόλου επί της οδού Λαρίσης 99, στο Βόλο, άνωθεν του S/M MY MARKET, από ώρες 8:00π.μ. – 15:00μ.μ., έως και την 13η Οκτωβρίου 2017. Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2421063845.

Γράψτε μια απάντηση

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.


agrothessalynews.gr

Στηρίζουμε τους τοπικούς παραγωγούς, αγρότες & κτηνοτρόφους, συλλόγους & συνεταιρισμούς, τον πρωτογενή & όλους τους εμπλεκόμενους τομείς της Θεσσαλίας και την Ελληνική επιχειρηματικότητα & τις θέσεις εργασίας του τόπου μας.


ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ
Newsletter


Κατηγορίες