24. Αυγούστου 2019

Σχετικά Με Εμάς

Αγαπητέ Αναγνώστη


Έχοντας ως βάση τη διάρθρωση της οικονομίας της Περιφέρειας την οποία αποτελούν οι διασυνδέσεις μεταξύ πρωτογενή και δευτερογενή τομέα, αλλά και την σημαντική έλλειψη διασυνδέσεων σε μεγάλο βαθμό με τον τριτογενή παράλληλα με την κατανάλωση, επιχειρούμε:
.

  • Την συνεχή και άρτια τεκμηριωμένη ενημέρωση των επαγγελματιών όλων των κλάδων και όλων των συνεταιριστικών ομάδων
    .
  • Tην δικτύωση, διάχυση και προώθηση όλων των πληροφοριών για το σύνολο των Θεσσαλικών προϊόντων, στο ευρύτερο πλαίσιο της τοπικής, περιφερειακής, εθνικής και παγκόσμιας αγοράς με ειδική κατεύθυνση τη σύζευξη με τους έλληνες και τις ελληνικές κοινότητες του εξωτερικού.
γιατί να μας επιλέξετε

ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ

Με χαρά περιμένουμε τις προτάσεις σας για μελλοντική συνεργασία.


Τοπικούς ΠαραγωγούςΝέους Αγρότες / Νέους ΚτηνοτρόφουςΣυλλόγους, Συνεταιρισμούς & ΕνώσειςΕπαγγελματίεςΠρωτογενή ΤομέαΜελισσοκομίαΜεταποίησηΝέα Προϊόντα


ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Δεν σταματάμε εδώ.

Το agrothessalynews.gr επίσης αναπτύσσει θέματα γενικού ενδιαφέροντος, όπως σχετικά με την τεχνολογία, τη διατροφή, τα μέρη της Ελλάδας που θα θέλατε να μάθετε και πολλά ακόμα.


ΠεριβάλλονΤεχνολογίαΤρόφιμα & ΠοτάΕκδηλώσειςagrothessalynews.gr … ενημερώσου σήμερα!

Αν ανήκετε σε κάποια από τις παραπάνω κατηγορίες και ενδιαφέρεστε να συνεργαστούμε, θα χαρούμε να ακούσουμε τις προτάσεις σας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Θέλετε να προβάλετε την επιχείρησή σας και τα προϊόντα σας στο agrothessalynews.gr;agrothessalynews.gr

Στηρίζουμε τους τοπικούς παραγωγούς, αγρότες & κτηνοτρόφους, συλλόγους & συνεταιρισμούς, τον πρωτογενή & όλους τους εμπλεκόμενους τομείς της Θεσσαλίας και την Ελληνική επιχειρηματικότητα & τις θέσεις εργασίας του τόπου μας.


ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ
Newsletter


Κατηγορίες