15. Ιουλίου 2019

Στις 1, 2, 3 Φεβρουαρίου 2019 το επόμενο Συνέδριο Κρέατος

Tο Πανελλήνιο Συνέδριο Το Κρέας και τα Προϊόντα του «Από τον στάβλο στο πιάτο» θα πραγματοποιηθεί στις 1, 2 και 3 Φεβρουαρίου 2019, στη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο της έκθεσης Zootechnia.

Πρόκειται για την 6η διoργάνωση, γεγονός που αποδεικνύει τη μεγάλη απήχηση που έχει στους επιστήμονες που ασχολούνται με την αλυσίδα του κρέατος και είναι η μοναδική εξειδικευμένη συνάντηση όπου κάθε δυο χρόνια παρουσιάζονται τα επιτεύγματα της έρευνας, της επιστήμης, της τεχνολογίας, αλλά και συζητούνται τα προβλήματα και οι προοπτικές αυτού του ιδιαίτερα σημαντικού τομέα της οικονομίας μας.

Τόσο το επιστημονικό προσωπικό των εκπαιδευτικών ιδρυμάτων της χώρας, τους δημόσιους φορείς, αλλά και όλες τις επιχειρήσεις που παράγουν καινοτομίες, πραγματοποιούν έρευνες, υλοποιούν προγράμματα ή παρέχουν επιστημονικές υπηρεσίες και εξοπλισμό για την παραγωγή, την επεξεργασία, την προώθηση του κρέατος και όλων των παραγώγων του.

Ήδη καταρτίζεται η επιστημονική επιτροπή του Συνεδρίου και σύντομα θα ανακοινωθούν οι ενότητες και η θεματική του, ώστε να έχουν το χρόνο όλοι όσοι ενδιαφέρονται να κάνουν παρουσίαση να εξασφαλίσουν την συμμετοχή τους. Παράλληλα ξεκινά η προβολή των χορηγικών πακέτων και απευθύνεται πρόσκληση σε όλες τις επιχειρήσεις του κλάδου να στηρίξουν αυτό το θεσμό, διασφαλίζοντας παράλληλα την προβολή τους στο γεγονός.

Επισκεφτείτε τη σελίδα του Συνεδρίου στο διαδίκτυο

Πηγή: meatnews.gr

Γράψτε μια απάντηση

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.


agrothessalynews.gr

Στηρίζουμε τους τοπικούς παραγωγούς, αγρότες & κτηνοτρόφους, συλλόγους & συνεταιρισμούς, τον πρωτογενή & όλους τους εμπλεκόμενους τομείς της Θεσσαλίας και την Ελληνική επιχειρηματικότητα & τις θέσεις εργασίας του τόπου μας.


ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ
Newsletter


Κατηγορίες