21. Ιανουαρίου 2019

Εκτός οι Θεσσαλοί βαμβακοπαραγωγοί λόγω τηλεπισκόπησης

Εκτός του μεγάλου πακέτου πληρωμών, συνολικού ύψους 116 εκατ. ευρώ για τις συνδεδεμένες του 2017 και τις ενισχύσεις μικρών νησιών Αιγαίου που πραγματοποίησε την περασμένη Παρασκευή ο αρμόδιος οργανισμός πληρωμών του υπουργείου, έμειναν 1.000 και πλέον παραγωγοί που αντιμετωπίζουν προβλήματα με την τηλεπισκόπηση και έχουν υποβάλλει ένσταση.

Οι πληροφορίες από τον οργανισμό πληρωμών (ΟΠΕΚΕΠΕ) αναφέρουν ότι η εξέταση των ενστάσεων των συγκεκριμένων παραγωγών δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα, κάτι όμως που αναμένεται να γίνει εντός των επόμενων 15 ημερών.

Μέχρι τότε 1.000 και πλέον παραγωγοί από όλη τη χώρα που έμειναν εκτός λόγω της τηλεπισκόπησης, θα αναγκαστούν να κάνουν υπομονή με άδειες… τσέπες και μάλιστα σε μια ιδιαίτερα απαιτητική περίοδο για τα οικονομικά τους, αφού οι εργασίες στο χωράφι φουντώνουν.

Υπενθυμίζεται ότι μεγάλο πρόβλημα με την τηλεπισκόπηση αντιμετωπίζουν πολλοί αγρότες στις Σέρρες και σε άλλες περιοχές της Μακεδονίας, στη Θεσσαλία, αλλά και στο Μεσολόγγι, όπου έμειναν εκτός ακόμα και πολύ συνεπείς παραγωγοί.

Πηγή: agrotypos.gr

Γράψτε μια απάντηση

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.


agrothessalynews.gr

Στηρίζουμε τους τοπικούς παραγωγούς, αγρότες & κτηνοτρόφους, συλλόγους & συνεταιρισμούς, τον πρωτογενή & όλους τους εμπλεκόμενους τομείς της Θεσσαλίας και την Ελληνική επιχειρηματικότητα & τις θέσεις εργασίας του τόπου μας.


ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ
Newsletter


Κατηγορίες