26. Αυγούστου 2019

Διαγωνισμός για την ανάθεση εργασιών σε αγρούς βιομηχανικών φυτών

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής προσφορών μέχρι τη Δευτέρα 16 Απριλίου 2018 και ώρα 14:00.

Το Ινστιτούτο Γενετικής Βελτίωσης & Φυτογενετικών Πόρων (Ι.Γ.Β.&Φ.Π.) του Ελληνικού Γεωργικού Οργανισμού «ΔΗΜΗΤΡΑ» (ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ) ανακοινώνει ότι θα προβεί σε συνοπτικό διαγωνισμό με κριτήριο την πλέον συμφέρουσα από οικονομικής άποψης προσφορά βάσει μόνο της τιμής, για την επιλογή αναδόχου που θα αναλάβει τις καλλιεργητικές εργασίες σε αγρούς βιομηχανικών φυτών στο Αγρόκτημα της Θέρμης Θεσσαλονίκη, για τις ανάγκες του υποέργου με τίτλο «Διατήρηση γενετικού υλικού καπνού και διάθεση βασικού σπόρου των ποικιλιών καπνού που καλλιεργούνται στην Ελλάδα».

Η συνολική δαπάνη του έργου δεν θα υπερβαίνει το ποσό των πέντε χιλιάδων τετρακοσίων Ευρώ-5.400,00 ευρώ-(συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 13%, ασφάλισης προσωπικού, κάθε είδους εξόδου μεταφοράς, καθώς και όλες τις νόμιμες κρατήσεις). Η εν λόγω δαπάνη θα βαρύνει τις πιστώσεις του υποέργου με τίτλο «Διατήρηση γενετικού υλικού καπνού και διάθεση βασικού σπόρου των ποικιλιών καπνού που καλλιεργούνται στην Ελλάδα» που υλοποιείται στο Ινστιτούτο Γενετικής Βελτίωσης και Φυτογενετικών Πόρων στο Αγρόκτημα Θέρμης.

Τόπος κατάθεσης προσφορών: Ινστιτούτο Γενετικής Βελτίωσης & Φυτογενετικών Πόρων, Ελληνικής Γεωργικής Σχολής, ΤΚ 570 01, Θέρμη-Θεσσαλονίκη τηλ. 2310 417110.

Γλώσσα υποβολής προσφορών: Ελληνική.

Υποβολή προσφορών: μέχρι ημέρα, Δευτέρα 16 Απριλίου 2018 και ώρα 14:00.

Ημερομηνία Διενέργειας: ημέρα, Τρίτη 17 Απριλίου 2018 και ώρα 10:00.

Τόπος Διενέργειας: Ι.Γ.Β.&Φ.Π., Ελληνικής Γεωργικής Σχολής, ΤΚ 570 01, Θέρμη-Θεσσαλονίκη.

Κριτήριο κατακύρωσης είναι η πλέον συμφέρουσα από οικονομικής άποψης προσφορά βάσει μόνο τιμής.

Στοιχεία Αναθέτουσας Αρχής
Επωνυμία : Ελληνικός Γεωργικός Οργανισμός  «Δήμητρα»/Ι.Γ.Β.&Φ.Π.
Διεύθυνση:Ελληνικής Γεωργικής Σχολής, ΤΚ 570 01, Θέρμη-Θεσσαλονίκη.
Τηλέφωνο: 2310 471110

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο (Ε-mail) :admin@ipgrb.gr
Ιστοσελίδα (website) www.elgo.gr

Αναλυτικά η προκήρυξη ΕΔΩ.

Πηγή: neapaseges.gr

Γράψτε μια απάντηση

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.


agrothessalynews.gr

Στηρίζουμε τους τοπικούς παραγωγούς, αγρότες & κτηνοτρόφους, συλλόγους & συνεταιρισμούς, τον πρωτογενή & όλους τους εμπλεκόμενους τομείς της Θεσσαλίας και την Ελληνική επιχειρηματικότητα & τις θέσεις εργασίας του τόπου μας.


ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ




Newsletter


Κατηγορίες