15. Δεκεμβρίου 2018 ΛΑΡΙΣΑ6°CΒΟΛΟΣ10°CΤΡΙΚΑΛΑ5°CΚΑΡΔΙΤΣΑ3°C

Ημερίδα «Δεξιότητες για τους Γεωργούς του Μέλλοντος» στο Ρίο

Το Ινστιτούτο Τεχνολογίας Υπολογιστών & Εκδόσεων θα πραγματοποιήσει ημερίδα, όπου θα παρουσιαστούν τα αποτελέσματα του έργου SKIFF Skills for Future Farmers-«Δεξιότητες για τους Γεωργούς του Μέλλοντος» (http://future-farmer.eu/?lang=el) που χρηματοδοτείται από την Ε.Ε., πρόγραμμα Erasmus+ ΚΑ2 «Επαγγελματική Εκπαίδευση και Κατάρτιση».

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στις 23/2/2018, από τις 11:30 το πρωί μέχρι τις 2:30 το μεσημέρι, στην Πανεπιστημιούπολη του Ρίου και απευθύνεται σε ερασιτέχνες και επαγγελματίες του Αγροδιατροφικού χώρου.

Το Ινστιτούτο Τεχνολογίας Υπολογιστών & Εκδόσεων είναι ερευνητικός και τεχνολογικός φορέας με σκοπό την έρευνα και την αποτελεσματική αξιοποίηση των Τεχνολογιών της Πληροφορίας και των Επικοινωνιών (Τ.Π.Ε.). Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στον τομέα της εκπαίδευσης, με την ανάπτυξη και εφαρμογή των συμβατικών & ψηφιακών μέσων στην εκπαίδευση και τη δια βίου μάθηση, την έκδοση έντυπου και ηλεκτρονικού εκπαιδευτικού υλικού, τη διοίκηση και διαχείριση του Πανελλήνιου Σχολικού Δικτύου, καθώς και την υποστήριξη της οργάνωσης και λειτουργίας των ηλεκτρονικών υποδομών του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων και όλων των εκπαιδευτικών μονάδων.

Το Skills for Future Farmers αποτελεί μια πλατφόρμα που παρέχει προγράμματα κατάρτισης για τη Βιολογική Γεωργία, το Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020, τις Γεωργικές Αγορές, τη Διαχείριση Γεωργικών Εκμεταλλεύσεων, τη Βιο-Οικονομία και τις ΤΠΕ στη Γεωργία.

Στα πλαίσια του έργου έχουν αναπτυχθεί και διατίθενται δωρεάν εφαρμογές κινητού τηλεφώνου για Android και iOS με χρήσιμες λειτουργίες και ενημερώσεις για αγρότες, καθώς και μια πλατφόρμα e-commerce με δυνατότητα προσαρμογής για την ανάπτυξη ενός πλήρους e-shop.

Πηγή: neapaseges.gr

Γράψτε μια απάντηση

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.


agrothessalynews.gr

Στηρίζουμε τους τοπικούς παραγωγούς, αγρότες & κτηνοτρόφους, συλλόγους & συνεταιρισμούς, τον πρωτογενή & όλους τους εμπλεκόμενους τομείς της Θεσσαλίας και την Ελληνική επιχειρηματικότητα & τις θέσεις εργασίας του τόπου μας.


ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ
Newsletter


Κατηγορίες