21. Ιανουαρίου 2019

Σειρά προτεραιότητας για την Ελεγχόμενη Κυνηγετική Περιοχή Κόζιακα

Το Δασαρχείο Τρικάλων, με ανακοίνωση που εξέδωσε, ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους κυνηγούς ότι «προκειμένου να αποφευχθεί η ταλαιπωρία και ο συνωστισμός τις πρώτες πρωινές ώρες, η σειρά προτεραιότητας στην ΕΚΠ Κόζιακα για την επόμενη κυνηγετική περίοδο (2018-2019) για τις αιτήσεις που θα υποβληθούν την πρώτη εργάσιμη ημέρα του νέου έτους (2 Ιανουαρίου 2018), θα δοθεί με κλήρωση. Η κλήρωση θα γίνει στις 14.00 στο γραφείο θήρας και όποιος κυνηγός επιθυμεί μπορεί να παραστεί.

“Στις αιτήσεις που θα υποβάλλονται από τις 2 Ιανουαρίου 2018 για ελάφι, πλατώνι, αγριόχοιρο και ζαρκάδι θα πρέπει να αναγράφονται από 5 έως 10 κυνηγοί ενώ για ορεινή πέρδικα και λαγό τουλάχιστον τρείς κυνηγοί. Οι αιτήσεις που θα υποβληθούν μετά τις 14.00 της 2 Ιανουαρίου 2018 θα λάβουν σειρά προτεραιότητας σύμφωνα με τον αριθμό πρωτοκόλλου που θα λάβουν”.

Πηγή: dasarxeio.com

Γράψτε μια απάντηση

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.


agrothessalynews.gr

Στηρίζουμε τους τοπικούς παραγωγούς, αγρότες & κτηνοτρόφους, συλλόγους & συνεταιρισμούς, τον πρωτογενή & όλους τους εμπλεκόμενους τομείς της Θεσσαλίας και την Ελληνική επιχειρηματικότητα & τις θέσεις εργασίας του τόπου μας.


ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ
Newsletter


Κατηγορίες