19. Μαρτίου 2019

Καταστάσεις πληρωμής για αμειψισπορά στην Καρδίτσα

Ανάρτηση καταστάσεων πληρωμής των δικαιούχων της δράσης “Αμειψισπορά με ξηρικές καλλιέργειες σε καπνοπαραγωγικές περιοχές” (1η και 2η πρόσκληση), έτους 2016, για την Π.Ε. Καρδίτσας.

Από την Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής Π.Ε. Καρδίτσας, γίνονται γνωστά τα εξής:

Στις 22 Νοεμβρίου 2017 θα αναρτηθούν στον πίνακα της Υπηρεσίας μας οι ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ για τους δικαιούχους του προγράμματος “Αμειψισπορά με ξηρικές καλλιέργειες σε καπνοπαραγωγικές περιοχές” (1η και 2η πρόσκληση), έτους 2016, για την Π.Ε. Καρδίτσας.

Επί των αναρτημένων αναλυτικών καταστάσεων πληρωμής, μπορούν οι δικαιούχοι να υποβάλουν ενστάσεις εντός πέντε εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία της ανάρτησης με καταληκτική ημερομηνία την Τρίτη 28 Νοεμβρίου 2017.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στη Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής Π.Ε. Καρδίτσας, στο τηλέφωνο 24413-55249 (αρμόδια γεωπόνος η κ. Φ. Βολιώτου).

Γράψτε μια απάντηση

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.


agrothessalynews.gr

Στηρίζουμε τους τοπικούς παραγωγούς, αγρότες & κτηνοτρόφους, συλλόγους & συνεταιρισμούς, τον πρωτογενή & όλους τους εμπλεκόμενους τομείς της Θεσσαλίας και την Ελληνική επιχειρηματικότητα & τις θέσεις εργασίας του τόπου μας.


ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ
Newsletter


Κατηγορίες