25. Μαΐου 2019

Υποσχέσεις, υποσχέσεις Τσίπρα για νέους αγρότες και ΕΒΖ

Στήριξη στη νέα γενιά των αγροτών που πρέπει να ηγηθεί της παραγωγικής διαδικασίας, καθώς και στην συνέχιση της λειτουργίας της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης, υποσχέθηκε ο Αλέξης Τσίπρας, με ειδικές αναφορές κατά την διάρκεια της χθεσινής ομιλίας του στο Αναπτυξιακό Περιφερειακό Συνέδριο της Ανατολικής Μακεδονίας- Θράκης, στην Κομοτηνή.

Συγκεκριμένα, στο τμήμα της ομιλίας του για τον αγροτικό του τομέα υποσχέθηκε πως η επιλογή ενίσχυσης των νέων αγροτών και επιστημόνων του αγροτικού τομέα θα είναι αποτυπωμένη σε όλα τα μέτρα του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης που ακολουθούν.

Επίσης, ανέφερε πως

Ειδικότερα για το πρόγραμμα των νέων αγροτών για να απαντήσω και σε κάτι που ακούστηκε πριν υπό τη μορφή αιτήματος είναι επιλογή μας σε περιοχές ειδικών συνθηκών όπως εδώ στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης, να ενταχθεί, πέρα από τους ήδη ενταγμένους και η μεγάλη πλειοψηφία των επιλαχόντων. Κάτι που θα γίνει με την ορθή διαδικασία.

Σε ότι αφορά την Ελληνική Βιομηχανία Ζάχαρης ανέφερε πως «θα συνεχίσουμε τις απαραίτητες ενέργειες για να κρατηθεί ζωντανή τη Βιομηχανία Ζάχαρης και να ενισχύσει τη λειτουργία της βιομηχανίας αυτής που αφορά ολόκληρη την περιοχή αλλά εγώ θα έλεγα και ολόκληρη τη χώρα, διότι δεν αφορά μόνο τους εργαζόμενους αφορά και τους παραγωγούς. Είναι ίσως μια από τις σημαντικότερες βιομηχανίες στον χώρο τον αγροτικό. Θα συνεχίσουμε λοιπόν, θα κάνουμε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για να την κρατήσουμε ζωντανή».

Πηγή: ypaithros.gr

Γράψτε μια απάντηση

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.


agrothessalynews.gr

Στηρίζουμε τους τοπικούς παραγωγούς, αγρότες & κτηνοτρόφους, συλλόγους & συνεταιρισμούς, τον πρωτογενή & όλους τους εμπλεκόμενους τομείς της Θεσσαλίας και την Ελληνική επιχειρηματικότητα & τις θέσεις εργασίας του τόπου μας.


ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ
Newsletter


Κατηγορίες