24. Αυγούστου 2019

Ημερίδα “Η Θεσσαλία των Ξηρών Καρπών”

“Η Θεσσαλία των Ξηρών Καρπών” και γενικώς για όλη την Ηπειρωτική Ελλάδα.

Το μόνο για την Ελλάδα, Θεσμοθετημένο και με ISO 9001, Εργαστήριο “Δενδροκηπευτικών & Εδαφικών Πόρων”, the Horticultural Laboratory, TEI of Thessaly, διοργανώνει ανοιχτή Ημερίδα στο ΤΕΙ Θεσσαλίας την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου στις 11πμ, στην Λάρισα, για την Σύγχρονη Καλλιέργεια των Ξηρών Καρπών με καλεσμένους Επιστήμονες από τον μεγαλύτερο Ισπανικό Φυτωριακό κολοσσό του κόσμου και από το μεγαλύτερο Ισπανικό Κέντρο Ερευνών IRTA, που βρήκαν τις νέες αυτογόνιμες ποικιλίες Αμυγδαλιάς, σε συνεργασία με τον αντιπρόσωπό τους στην Ελλάδα, τα Φυτώρια Τσεσμελή.

Το νέο “Υπέρπυκνο Σύστημα Αμυγδαλιάς” με πλήρη Μηχανική Συγκομιδή σε χαμηλά σχήματα και με αποδόσεις ακόμη και 500 κιλά από το δεύτερο έτος!

Η Καρυδιά με ποικιλίες Καλιφόρνιας. Πως θα προφυλαχτούμε από το ανεξέλεγκτο Φυτωριακό υλικό. Οι νέοι τρόποι εμβολιασμού των δέντρων καρυδιάς και τα σύγχρονα σχήματα διαμόρφωσης των δέντρων, σε συνεργασία με τα Βασίλης Σαργιώτης φυτώρια καρυδιας.

Η Φουντουκιά εμβολιασμένη σε δενδρώδη υποκείμενα για μονόκορμα δέντρα και Μηχανική Συγκομιδή. Οι κυριότερες ποικιλίες.

Η Φιστικιά Αιγίνης, για τις πιο άνυδρες περιοχές. Επιλογή ποικιλιών και κατάλληλου ανθεκτικού Υποκειμένου.

Πηγή: https://www.facebook.com/events/106580183409736/

Γράψτε μια απάντηση

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.


agrothessalynews.gr

Στηρίζουμε τους τοπικούς παραγωγούς, αγρότες & κτηνοτρόφους, συλλόγους & συνεταιρισμούς, τον πρωτογενή & όλους τους εμπλεκόμενους τομείς της Θεσσαλίας και την Ελληνική επιχειρηματικότητα & τις θέσεις εργασίας του τόπου μας.


ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ
Newsletter


Κατηγορίες